Olomouc

Rádio Haná

Rádio Haná
Rádio Haná
Rádio Haná

Informace o kanálu:

Rádio Haná se také stalo součástí veřejného života na střední Moravě a účastní se mnoha kulturních, společenských a sportovních akcí. Je např. partnerem olomouckého hokeje a sledge hokeje, pořádá plesy, soutěže, spolupracuje na koncertech a představeních a nezapomíná ani na charitativní pomoc potřebným.

Rádio Haná pokrývá kvalitním signálem okolí Olomouce, Prostějova, Přerova, Šumperku, Kroměříže, Moravské Třebové, Svitav, Vyškova, Valašského Meziříčí, Boskovic, Hranic, Bruntálu a dalších oblastí na Moravě, které stále přibývají.

Mubea pomohla dětem

Nahráno uživatelem oltv dne 17. 12. 2015

Mubea pomohla dětem

Zaměstnanci mezinárodního strojírenského koncernu MUBEA Prostějov se nevěnují jenom práci, ale také charitě. Spolu se studenty a pedagogy Střední průmyslové školy strojnické v Olomouci potěšili a zahřáli návštěvníky olomouckých vánočních trhů. Společně pro ně totiž připravili horký punč a velký výběr dobrot, které, stejně jako loni, prodávali na stánku Dobrého místa pro život a to ve prospěch dětí z Dětského domova. Celou středu 9. prosince, kdy se zaměstnanci Mubei proměnili v dobrovolné prodavače, byl stánek v obležení a nakonec se pro děti bez rodičů podařilo vydělat téměř 40. 000 korun. Firma Mubea je předním celosvětovým výrobcem podvozkových dílů v automobilovém průmyslu a patří mezi největší firmy nejenom v Prostějově, ale také v celém Olomouckém kraji.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře