Olomouc

[OL]4you

[OL]4you
[OL]4you
[OL]4you

Informace o kanálu:
[OL]4you je olomoucký lifestylový magazín plný kulturních tipů, zajímavých článků a informací nejen z Olomouce. Najdete v něm rozhovory s osobnostmi, tipy na nákupy, cestopisy i novinky z motoristického světa. Jednou za dva měsíce si ho vyhledejte na distribučních místech v Olomouci a okolí. Vychází v nákladu 6.000 ks, ve velkém formátu a je tištěn na papír, který 
je běžný pro renomované módní magazíny. [OL]4you je ZDARMA na více jak 140 distribučních místech a jeho čtenost je cca 30.000.

Na webu OL4you.cz najdete kromě šťavnatého obsahu také kalendář plný akcí, abyste věděli, kde rozhodně nesmíte chybět.

Představení Rukojmí bez rizika ve Šternberku

Nahráno uživatelem oltv dne 08. 02. 2016

Představení Rukojmí bez rizika ve Šternberku

V pondělí 25. ledna se ve Šternberku konalo představení Rukojmí bez rizika: ženami obdivovaný spisovatel Marc Besson (jehož doménou je tzv. červená knihovna) již delší dobu nemá o čem psát. Nic mu nejde, nic ho nebaví a domnívá se, že je v bezvýchodné situaci. Sebevražba se v tu chvíli jeví jako nejlepší možný nápad. Ovšem jen do okamžiku, než se k ní odhodlá… V této francouzské komedii s kriminální příchutí hráli Václav Vydra, Jan Šťastný, Barbora Petrová Štastná a další. Ve Velkém sále Kulturního domu ve Šternberku jste hru Rukojmí bez rizika mohli vidět díky pořádající agentuře ARKS PLUS, s.r.o.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře