Olomouc

Zloději kol v Olomouci v akci

Nahráno uživatelem oltv dne 20. 05. 2014

Zloději kol v Olomouci v akci

Ve středu 30. dubna 2014 mezi 3 a 4 hodinou ranní v panelovém domě na ulici Nedvědova v Olomouci vnikli dva pachatelé do dvou sklepních kójí. Do domu se dostali dosud nezjištěným způsobem. V suterénu pak poškodili dveře do sklepního prostoru a další dvoje do sklepních kójí. Po poškození zámků odcizili ze sklepů celkem tři jízdní kola v hodnotě 29 500 korun. Celková škoda se však po jejich pohybu v domě vyšplhala na 38 tisíc korun.

Popis pachatelů:

PACHATEL č. 1: Muž bílé pleti, zdánlivé stáří 25-30 let, rovné vlasy-délka cca 5-10 cm, vyhublý obličej, vystouplé lícní kosti, propadlé tváře. V době krádeže byl oblečený do světlé bundy s kapucí na zip.

PACHATEL č. 2: Muž bílé pleti, zdánlivé stáří 25-30 let, krátké černé vlasy. Oblečen do mikiny s kapucí na zip s proužkovaným vodorovným vzorem a do riflových kalhot. Na zádech měl batoh, na levé ruce náramek.

Hledáme svědky krádeže a především ty občany, kteří by pomocí získaného videozáznamu pomohli zjistit totožnost dosud neznámých pachatelů.

Se svými informacemi se můžete přihlásit na telefon 974 766 701 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na kterékoli obvodní oddělení v Olomouci.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře