Olomouc

Trenér Pivarník byl po domácí prohře s Teplicemi odvolán /TV ZZIP/

Nahráno uživatelem oltv dne 07. 05. 2013

Trenér Pivarník byl po domácí prohře s Teplicemi odvolán /TV ZZIP/

V dohrávce 26. kola Gambrinus ligy se fotbalisté SK Sigma Olomouc mohli posunout na třetí místo tabulky. K tomu potřebovali doma porazit Teplice, což se nestalo. Hanáci soupeři hrajícímu o záchranu podlehli nula dva.

Trenér Hanáků Roman Pivarník musel udělat v sestavě nějaké změny, v trestu za čtyři žluté karty byl kapitán Aleš Škerle, zcela fit není nejlepší střelec týmu v sezoně Michal Ordoš. Do sestavy se po zranění vrátil Honza Schulmeister, Aleše Škerle jako v úvodu jara zastoupil Martin Šindelář, podruhé za sebou nastoupil v základní sestavě Jakub Plšek.

Hned v úvodních minutách měla Sigma dvě vyložené šance. V 7. minutě Hořava z hranice šestnáctky těsně minul pravou šibenici. A za dalších šedesát sekund hlavičkoval po rohu Šindelář, hlavou tlačil míč do země, ale jeho střela skočila nad břevno. V následující pasáži zápasu byla Sigma častěji v držení míče, ovšem teplickou defenzivu se nedařilo účinně rozvracet. Hosté čekali na brejk. Po jednom z nich kopali rohový kop, odražený míč napálil Jablonský z velké dálky břevno. Tři minuty před přestávkou se do střelecké pozice protáhl Plšek, jeho pokus šel ale přímo na střed brány do koše připraveného gólmana.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře