Olomouc

Reportáž z utkání Sigma-Dukla

Nahráno uživatelem oltv dne 04. 12. 2013

Reportáž z utkání Sigma-Dukla

Loučení s fotbalovým podzimem na Andrově stadionu obstaral duel Sigmy s Duklou Praha. Hosty zastihla sezóna v mnohem lepší formě a od počátku tento fakt potvrzovali. Už v 5. minutě našel Pospěch protor pro nabíhajícího Nestora, ten ale po kličce Zlámalovi netrefil prázdnou branku.
O chvíli později na druhé straně pálil po rohu Javůrka z voleje Ordoš, Rada jeho bombu vytáhl na břevno.
Ve 21. minutě si Ordoš nerozuměl s Houskou, rozehrávku vystihl Hanousek a Nestor se už tentokrát nemýlil. Dukla vedla 1 : 0. Vzápětí ale Ordoš svou chybu napravil. Skvělou přihrávku do šestnástky nabídl Doležalovi a olomoucký kanonýr se letos často nemýlí. Svým osmým podzimním gólem srovnal stav na 1 :1.
Domácím ale nadále vázla hra dozadu, hosté si snadno vytvářeli šance, tu největší měl krátce před pauzou Mareš, z voleje přestřelil branku a tak první půle skončila remízou. Po přestávce nejprve z úhlu nebezpečně páli Schulmeister, to ale bylo ze strany Sigmy, co se útočné snahy týká na dlouhé chvíle vše, navíc v 77. minutě trestuhodně selhali před vlatní branou a po centru Nestora je za to tvrdě ztrestal chaldnokrevný Hlinka, měl čas si dát balon na prsa a placírkou ho uklidil k tyči.
O chvíli později se situace opakovala, tentokrát obrana zapomněla na Pospěcha, Zlámal výtečně zasáhl. Na zvrat už ale Sigma neměla, s Duklou prohrála 1 : 2 a potvrdila, že podzimní čásy sezóny byla z její strany krajně nevydařená. Zda zůstane i na jaře na lvičce generální manažer Psotka, to se teprve ukáže.
Sigma je v tabulce po podzimu na 9. místě se 17 body, odstup na sestupové příčky má ale pouze 3 bodový.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře