Olomouc

Mora porazila doma Šumperk

Nahráno uživatelem oltv dne 22. 01. 2014

Mora porazila doma Šumperk

Ten, kdo si nechal ujít krajské derby mezi Kohouty a Draky, tak ten musí litovat, protože tolik gólů v jednom utkání se jen tak nevidí. Navíc na Moru se asi také musí chodit hned od úvodního hvizdu, protože v tomto utkání to bylo po devíti minutách už 4 : 0.První se po necelých třiceti sekundách prosadil Řípa, kterého ideálně našel Pekr. Po pár minutách překvapil Štůralu od modré Kindl, který se trefil přes obránce. Stejný hráč dopravil puk do odkryté branky už za necelé půl minuty. Šumperský rodák přerušil těmito brankami od listopadu trvající půst.
Tři branky za pár minut, to už bylo pro hostujícího brankaře moc a tak přepustil své místo Vajnerovi.Ale ani toho Kohouti dlouho nešetřili a po pěti minutách Rác s Knotkem zvýšili na 4:0. Draci vypadali na ručník. Nakonec se prosadili až v početní výhodě , když od modré překonal Vošvrdu tvrdou střelou od modré Martin Novotný.
Domácí odpověděli pátou brankou Michala Vodného, který skóroval z otočky už do poloprázdé branky. Vypadalo to na šumperský debakl, ale opak byl pravdou. Hosté mohli slavit a to hned dvakrát. Nejprve se po vyhraném buly prosadil Staněk, po něm pak vyhnal Vošvrdu z branky střelou od mantinelu Sedlák. Po osmi brankách z první třetiny se diváci těšili na další hody, ale po nich zákonitě přišel půst. Druhá třetina byla spíše o osobních soubojích a přesilovkách. Více se v brance asi zapotil Halász, který musel likvidovat několik šumperských šancí. Nedáš, dostaneš, řekl si asi Michal Vodný a přesnou střelou do horního růžku zvýšil na 6 : 3. Začátek třetí třetiny byl šťastnější pro hosty, protože ve 46. minutě se prosadil střelou nad Halászovu lapačku Haas. Šumperk snížil rozdíl na dva góly, ale dalších šancí nevyužil a tak devět minut před koncem se již po druhé v utkání radoval Knotek. Asi minutu po něm zvedal po osmé domácí brance ruce nad hlavu Tomáš Houdek s jehož ostrou střelou si Vajner neporadil. Ve zbytku utkání už byli ale nejvíce vidět sudí, kteří museli v závěru rozdat celkem 35 trestných minut.
V samém závěru ještě viděli diváci kuriózní branku, když Halász neviděl puk mezi betony a Dudáš mohl pohodlně skórovat.
Hanáci tak letos porazili Šumperk již počtvrté a diváci mohli viděli rekordních 13 gólů.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře