Olomouc

Mora-Jihlava druhé utkání ve zkratce

Nahráno uživatelem oltv dne 12. 03. 2014

Mora-Jihlava druhé utkání ve zkratce

úterý 11.3.2014, Zimní stadion Olomouc
HC Olomouc
HC Dukla Jihlava
Třetiny 1:0, 0:1, 2:0
Branky a nahrávky: 8. Staněk (Knotek, Herman), 49. Marosz, 56. Kindl – 31. Důras (Hubáček, Jaroš). Rozhodčí: Čech, Blecha – Čížek, Kis. Vyloučení: Vyloučení: 6:5, navíc Malec (JIH) 10 min. [HRUB]. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2971. Střely na branku: 25:25. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1. Stav semifinálové série: 2:0.
HC Olomouc: Vošvrda – Kadela, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Janáček – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Kindl, Švaňhal – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Vodný.HC Dukla Jihlava: Rittich – Dobrovolný, Zadražil, Mocek, Podlipník, Štebih, Jaroš – Čachotský (C), Zeman, Prokš – Důras, Hubáček, Seman – Velecký, Kuřítko, Haluza – Štěpánek, Malec, Jícha.

Olomoučtí hokejisté zůstávají ve vyřazovací části v domácím prostředí stoprocentní. I ve druhém zápase semifinálové série dokázala parta trenéra Petra Fialy svého soka přemoct, a v sérii se tak ujmout vedení 2:0. Olomoučtí tentokrát položili základ svému vítězství už v první části, ovšem Dukla dokázala odpovědět. Na dvě trefy z třetí části už ale tým z Vysočiny recept nenašel. Série se nyní stěhuje do Jihlavy.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře