Olomouc

Marek Heinz nastoupil v Olomouci proti Sigmě

Nahráno uživatelem oltv dne 09. 10. 2013

Štítky: 1.HFK OLomouc

Marek Heinz nastoupil v Olomouci proti Sigmě

Hned dvě esa z talonu vytáhl do třetiligového městského derby proti béčku Sigmy Olomouc šéf 1.HFK Dostál. Na lavičku se vedle trenéra Derca posadila jako asistent výrazná postava klubové historie Roman Sedláček, přímo na hřišti se pak v holické sestavě objevil bývalý reprezentant Marek Heinz, který předčasně ukončil angažmá v provoligovém Znojmě.
V úvodu zápasu ale byli více vidět mladíci ze Sigmy, už ve druhé minutě se za holickou obranou ocitl Plšek, Šrom jeho bombu vyrazil. Domácí to zkoušeli z dálky, Bednářovu jedovku Reichl ideálně nezkrotil, Korčian dorážel z ofsajdu.
Dobře kombinující hosté se zaslouženého vedení dočkali v 15. minutě. Tecl krásným obloučkem našel Schmidta, ten napálil míč z voleje přesně k tyči a Sigma vedla v Holici 1:0.
Ve 20. minutě mohlo být srovnáno, po akci Žondry šel sám na brankáře Korčian, koncovku ale nezvládl.
Jak se dávají góly tak holickým ukázal ve 29. minutě střelecky disponovaný Schmidt. Heinz na půli ztratil míč a olomoucký útočník měl na šestnástce dost času a prostoru zamířit a přesně trefit k tyči.
Hned po změně stran mohli hosté své vedení ještě zvýraznit, Plšek si pohrál s obranou, jeho střelu ale z brankové čáry vykopl střídající Štěpánek.
Až pak dal o sobě vědět do té doby nevýrazný Marek Heinz. Hned dvakrát se dostal do obrovské šance, v 71. minutě se ale v koncovce neprosadil a podobně se mu vedlo i o deset minut později, kdy jej vychytal výborný Reichl. Premiéra v holickém dresu se tak Heinzovi nevydařila. 1. HFK podlehl Sigmě B 0:2.
Holičtí se v podzimní sezóně zatím trochu trápí, v tabulce jsou po 9. kolech až desátí. Sigma B si naopak vede nad očekávání, na vedoucí Opavu ztrácí z druhé pozice pouze bod.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře