Olomouc

Hradec Králové - Sigma Olomouc /Sigma TV/

Nahráno uživatelem oltv dne 07. 03. 2013

Hradec Králové - Sigma Olomouc /Sigma TV/

I druhý zápas jarní části Gambrinus ligy vyšel fotbalistům SK Sigma Olomouc vítězně. Modrá lavina hrála v 18.kole v Hradci Králové bez opor Aleše Škerleho a Tomáše Hořavy. A dokázal zvítězit 2:0, obě branky dal Honza Navrátil.

Začátek zápasu přinesl rychlé vedení pro hosty. Michal Ordoš vyslal míč vpřed pro Honzu Navrátila. Ten vyhrál i s trochou štěstí souboj s obráncem, uvolnil se a obstřelil brankáře. To Sigmu zklidnilo a snažila se o svůj kombinační ofenzivní fotbal. Ale musela si dávat bacha na standardky soupeře, které byly nebezpečné. Jako ta v 17.minutě, po které pomohlo Zlámalovi břevno. Ve 35.minutě zakončoval po centru Ordoše Martin Doležal, Jánošík vykopával z brankové čáry. Minutu poté střílel z přímého kopu Pospíšil docela povedeně přes zeď, hradecký brankář Koubek předvedl ještě povedenější zákrok. V závěru poločasu měli domácí další nebezpečný závar po standardce, tentokrát zastoupil brankáře Zlámala Pavel Dreksa a střelu zblokoval včas.

Modré lavině vyšel i vstup do druhé půlky. Houskova střela v 52.minutě šla ještě kousek nad. Ale za další minutku už to bylo o dva. Honza Navrátil si seběhl do střelecké pozice a zavěsil do levé šibenice. Sigma se pak snažila přidat nějakou další branku, moc k tomu nechybělo Schulmeisterovi (2x), Dreksovi nebo Petrovi, domácí měli několik šancí po standardkách, ale brankář Zlámal znovu čaroval.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře