Olomouc

HC Olomouc

HC Olomouc
HC Olomouc
HC Olomouc

Kapitán Bartoň o náladě v kabině před baráží

Nahráno uživatelem oltv dne 20. 03. 2013

Kapitán Bartoň o náladě v kabině před baráží

Pořiďte si do blížící se extraligové baráže dres a šálu HC Olomouc. Dres s jménem hráče nebo vlastním je k dispozici ve dvou barevných variantách – červené a bílé. Dále si lze také zakoupit minidresy, u nichž je možnost vybrat si z pěti různých hráčských jmen, a plakát mužstva pro sezónu 2012/2013.

Pokud v případě dresu si nechcete vybrat z jednoho předem natištěného jména, ale rádi byste si na něj nechali natisknout své vlastní, není nic jednoduššího, než si jej objednat u sportovního manažera Josefa Podlahy na sekretariátu klubu. Na stejném místě si můžete zakoupit i již zmíněné dresíky.

Dresy se jmény hráčů si lze pořídit na prodejně HokejShop na zimním stadionu (vchod ze strany od Slovanského domu, otevřeno od pondělí do pátku 10 – 18 hodin, sobota 9 – 12 hodin).

V prodeji jsou i plakáty týmu pro sezónu 2012/2013, které jsou k dispozici za 35 Kč na sekretariátu klubu, v prodejně HokejShop a v baru "Skleněnka" ve vestibulu zimního stadionu u vrátnice. Na těchto místech lze zakoupit i šály HC Olomouc za 270 Kč.

Ceník
Dres (s jménem hráče nebo vlastním): 1 100 Kč
Minidres (s jménem hráče): 99 Kč
Šála: 270 Kč
Plakát: 35 Kč

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře