Olomouc

HC Olomouc

HC Olomouc
HC Olomouc
HC Olomouc

HC Olomouc - Litoměřice play off highlights

Nahráno uživatelem oltv dne 02. 03. 2014

HC Olomouc - Litoměřice play off highlights

V neděli čekal olomoucký zimní stadion již pátý zápas čtvrtfinálové série mezi Olomoucí a Litoměřicemi. Mora chtěla napravit dvě prohraná utkání na ledě svého soupeře a byli to právě domácí, kteří se v první třetině dostali do vedení díky brance Hermana. Hanáci o svém následném vítězství rozhodli až ve třetí třetině, ve které svěřenci Petra Fialy vstřelili hned pět branek, a rozhodli tak o tom, že se bude série stěhovat do Litoměřic za stavu 3:2 pro Olomouc. Mora na svém ledě vyhrála 6:0.

ČF5, neděle 2.3.2014, Zimní stadion Olomouc
Třetiny 1:0, 0:0, 5:0
Branky a nahrávky: 13. Herman (Marosz), 46. Bartoň (Herman, Marosz), 48. Marosz (Herman, Bartoň), 52. Diviš (Švaňhal, Cartelli), 55. Ostřížek (Houdek, Ondrušek), 59. Diviš (Houdek, Jergl). Rozhodčí: Mrkva, Přikryl – Adamec, Poruba. Vyloučení: 4:4, navíc TS pro OLO. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2274. Střely na branku: 42:21. Průběh utkání: 6:0. Stav čtvrtfinálové série: 3:2
HC Olomouc: Vošvrda – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Kindl, Švaňhal – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Lehečka.HC Stadion Litoměřice: Král – Žovinec, Kolář, Drábek, Hrbas, Husák, Šulc, Míka – Doležal, Koudelka, Chabada, Rubeš, Procházka, Čermá, Hašek (C), Bahenský, Budínský, Novák, Škop.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře