Olomouc

HC Olomouc - Beroun pohledem od ledu

Nahráno uživatelem oltv dne 12. 12. 2013

HC Olomouc - Beroun pohledem od ledu

Mora na svém ledě v rámci 31. kola přivítala ve středu 11. prosince berounské Medvědy. Ti sice zdatně favorizovanému celku vzdorovali, nakonec však vítěznou sérii Hanáků ukončit nedokázali. Kohouti se díky sté vstřelené brance v probíhajícím ligovém ročníku mohli radovat z páté tříbodové výhry v řadě, čímž se tak navíc posunuli na druhé místo před Jihlavu. Na vítězství Olomouce se podílel i navrátilec v sestavě, gólman Tomáš Vošvrda. Kohouti pokořili stogólovou hranici a proti Berounu prodloužili vítěznou sérii.

31. kolo, středa 11.12.2013, Zimní stadion Olomouc
HC Olomouc
Medvědi Beroun 1933
Třetiny 1:0, 1:0, 0:1
Branky a nahrávky: 15. Jaroměřský (Kindl, Selingr), 33. Vodný (Houdek, Ondrušek) – 42. Kubeš (Chalupa). Rozhodčí: Hejduk – Guth, Rittich. Vyloučení: 7:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 935. Střely na branku: 33:23. Průběh utkání: 2:0, 2:1.
HC Olomouc: Vošvrda – Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Janáček, Bartoň (C), Staněk, Škůrek – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Kindl, Selingr – Rác, Knotek, Vodný.Medvědi Beroun 1933: Šimboch – Jebavý, Látal, Špelda (C), Chalupa, Sklenička, Kužel – Vrdlovec, Hrdel, Marek – Kubeš, Divíšek, Ondráček – Markulinec, Stromko, Strnad – Malý, Matějka, Půlpán A.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře