Olomouc

Hasiči

Hasiči
Hasiči
Hasiči

Když dojde ve škole ke zkratu

Nahráno uživatelem oltv dne 24. 03. 2014

Když dojde ve škole ke zkratu

Malé video z hasičského zásahu ve škole......

Půl hodinu po poledni neděle 23.3.2014 vyslalo operační středisko hasičů Olomouckého kraje svou jednotku z centrální stanice v Olomouci. Na základě informací od pracovníků Základní školy v ulici Tomkova, popisující zakouření v prostorách chodby, vycházející nejspíše z výtahové šachty s upřesněním o přítomnosti zhruba čtyřiceti osob na školení. Naštěstí se osoby nacházely v dostatečné vzdálenosti, bez nebezpečí a po zhodnocení velitelem zásahu nebylo nutné provést evakuaci. Hasiči pouze doporučili určené místo po dobu zásahu a do odvětrání, tak aby byla dodrženo jejich maximální bezpečí.

Provedeným průzkumem, celkovém odpojení přívodu elektrického proudu se jednotka nuceným způsobem dostala do výtahové šachty a po chvíli nalezla místo zkratu. Nedošlo k rozšíření či vzniku požáru. Z bezpečnostních důvodu, zde bylo provedeno ochlazení ručním hasícím přístrojem a následovalo přirozené odvětrání prostor.

Událost není po zhodnocení šetřena jako požár, na místo dorazil místní technik a provede další nutná opatření a povolání specializované společnosti na opravu a revizi výtahu.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře