Olomouc

Dobré místo pro život

Dobré místo pro život
Dobré místo pro život
Dobré místo pro život

Informace o kanálu:

Spolek Dobré místo pro život je registrováno od 2. března roku 2009. Volně navazuje na aktivity, které jeho předsedkyně Věra Novotná vyvíjela po zvolení svého tehdejšího manžela primátorem města Olomouce (2006). V té době se začala věnovat spolku TREND vozíčkářů Olomouc a založila projekt Život ve tmě na podporu nevidomých klientů TYFLO centra Olomouc. Olomoucké rodiny ocenily i sportovně zábavný den tzv. Handicap rally. Postupně se na ni začaly obracet další organizace s žádostí o pomoc např. JITRO, SPOLU apod. Brzy začalo být kontaktů tolik, že se rozhodla založit takové sdružení, které bude propojovat organizace, které pomoc potřebují s těmi, kteří svoji pomoc nabízejí...

Věra Novotná převzala za Dobré místo krajskou cenu Ď

Nahráno uživatelem oltv dne 22. 03. 2013

Věra Novotná převzala za Dobré místo krajskou cenu Ď

Vítěz krajské ceny Ď postupuje do finále v Národním divadle 20. června 2013 a to přímo do hlavní kategorie o „GRAND PRIX Ď 2013", ve které se budou o tuto hlavní celostátní cenu ucházet vítězové všech 14 krajských kol, kteří v závěru ceremonie opět všichni nastoupí na scénu Národního divadla, aby jeden z nich na základě určení celostátního Kolegia dostal GRAND PRIX Ď.

Avšak ostatní nominace z krajských kol také postupují do finále v Národním divadle, kde budou již zařazeny do příslušných celostátních kategorií

Celostátní Kolegium rozhoduje o osudu všech nominací bez ohledu na výsledky městských a krajských kol. V určených celostátních kategoriích vybere v každé takové jednoho držitele celostátní ceny Ď.

Na celostátní finále v Národním divadle, konané 20. června 2013, jsou pozváni všechni nominující a nominovaní z městských i krajských kol celé ČR. Všechni zmiňovaňí budou uvedeni v tištěném programu ceny Ď v Národním divadle.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře