Olomouc

Brno - Sigma Olomouc, nejdůležitější momenty utkání

Nahráno uživatelem oltv dne 16. 04. 2014

Brno - Sigma Olomouc, nejdůležitější momenty utkání

Utkání 24. kola Gambrinus ligy v pondělí 14. dubna se fotbalistům SK Sigma Olomouc nepovedlo. Hanáci prohráli v Brně se Zbrojovkou nula dva, obě branky inkasovali ve druhém poločase.

Ve 3. minutě střílel zdálky Pospíšil, pak zastavil akci Schulmeistera ofsajd zamávaný poté, co míč prodlužoval domácí hráč. Jenomže na tyto dvě slibné akce v úvodu Sigma nenavázala. V 7. minutě střílel Skalák nad, vzápětí vychytal Hýčku Zlámal. Hosté se ze hry nemohli dostat do koncovky, to se dařilo po standardkách, ale nepřesně. Rolinc po rohu hlavičkoval nad, Varadi zase vedle. Brno zahrozilo v závěru poločasu. Ve 40. minutě trefil Hyčka tyčku. Po minutě při zakončení Kroupy opět podržel Sigmu brankář Zlámal.

Druhý poločas začala Sigma se změnou, místo Rolince šel hrát Depetris. Ale k větší aktivitě to nevedlo. V 54. minutě byl zápas pro přeháňku s kroupami přerušen. A restart zápasu vyšel lépe domácím. V 70. minutě se trefil z přímého kopu Zavadil a Hanáci prohrávali. Pak Sigma dostala domácí pod tlak, dostala se i do šancí, ale zakončení po standarkách chyběla přesnost. Hra vabank Hanákům nevyšla, naopak minut před koncem, nastavovalo se devět minut, sedm za kroupy, dvě za střídání, inkasovali po brejku podruhé.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře