Olomouc

Beerfest

Beerfest
Beerfest
Beerfest

Informace o kanálu:

V areálu pivního festivalu budou návštěvníci moci ochutnat okolo 100 značek piva počínaje klasickými "desítkami" až po nejrůznější pivní speciály z produkce více jak 30 pivovarů z ČR, regionálních pivovarů a minipivovarů. Po čtyři dny je pro návštěvníky největšího pivního festivalu v republice připraven bohatý doprovodný program spojený s vystoupením špiček nejen české hudební scény.

Pozvánka na Beerfest Olomouc 2013

Nahráno uživatelem oltv dne 26. 04. 2013

Pozvánka na Beerfest Olomouc 2013

Beerfest Olomouc 2013
Termín letošního ročníku je 26.6. - 29.6.2013. Korunní pevnůstka

Již dvanáct let se v hanácké metropoli Olomouc na přelomu května a června koná pivní festival„Beerfest Olomouc", lákající na zajímavý program, pestrou nabídku doprovodných akcí, hudební vystoupení a především na vynikající zlatavý mok, kterého se představí na sto druhů.V areálu pivního festivalu budete moci ochutnat piva rozličných značek, od klasických desetistupňových piv až po nejrůznější pivní speciály. Zastoupeny budou ty největší a nejznámější pivovary, stejně jako regionální pivovary a minipivovary (např.: pivovar Benešov, Český Krumlov, Budějovický měšťanský, Dětenice, Kácov, Klášter, Kutná Hora, Praha u Fleků, Praha u Medvídků, Žatec pokusný, Železná ruda a desítky dalších). Během čtyřdenního programu se můžete těšit i na neustávající přísun kvalitní hudby ztělesněné do koncertních vystoupení českých i zahraničních hostů (např.: No Name, Hells Bells, bratři Nedvědovi, Vypsaná fixa a další).

Pro milovníky internetu upozorňujeme na zdejší kavárnu s wifi připojením. Příjemným bonusem je skutečnost, že prvních 1 500 návštěvníků obdrží pivo zdarma.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře