Olomouc

Taková byla 1. Olomoucká koloběžkiáda /TV ZZIP/

Nahráno uživatelem oltv dne 09. 05. 2013

Taková byla 1. Olomoucká koloběžkiáda /TV ZZIP/

Ve středu 1. května 2013 se v Olomouci konala 1. Olomoucká koloběžkiáda. Akci pořádalo Dobré místo pro život, o. s. a Rádio Haná. Dobré místo pro život se snaží pro každou svoji organizaci (16) vymyslet jednu akci, která sdružení zviditelní a zároveň získá finanční prostředky a to vždy na nějakou konkrétní pomoc. Koloběžkiáda bude trvale akcí, kterou věnujeme Unii neslyšících za podpory hokejistů HC Olomouc. V osmi kategoriích se na start připravilo 268 závodníků rozdělených na muže a ženy. Největší zájem byl o kategorie do 6ti let. Každý tým doprovázeli patroni trasy hokejisté HC Olomouc. Startovné bylo dobrovolné a vybrali jsme krásných 8 tisíc korun, které poslouží Unii neslyšících na letní pobyt dětských klientů.

Všichni, kdo se k akci připojili, se na ní podíleli zdarma bez nároku na jakoukoliv odměnu. Rozpočet akce byl tedy pouhých 5 tisíc korun za tisk plakátů.

Grafika, web, výlepy, inzerce, doprovodné akce a propagace je zcela na dobrovolnících a náklonnosti médií. Děkujeme, že nám pomáháte s pokorou.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře