Olomouc

Highlights GL, Slavia - Sigma 2:3

Nahráno uživatelem sigma dne 05. 08. 2013

Highlights GL, Slavia - Sigma 2:3

Sestřih nejdůležitějších okamžiků z utkání Slavia - Sigma, které skončilo porážkou domácích 2 : 3.

V dohrávce 3. kola Gambrinus ligy hrál tým SK Sigma Olomouc v Praze na Slavii. Trenér Martin Kotůlek udělal ve složení základní sestavy hned několik změn, poprvé v lize nastoupil v hanáckém dresu Vlastimil Vidlička. Modrá lavina zabrala, v Edenu získala všechny tři body za výhru 3:2, branky dali Martin Šindelář, Jan Navrátil a Ivan Lietava.

Sigma se chtěla otřepat ze smolného a nepovedeného zápasu na Dukle. A v Edenu začala dobře. Mohla jít do vedení už v 8.minutě. To po přímém kopu hlavičkoval Dreksa, brankář Černý jeho střelu se štěstím vyrazil, Dreksa už nestačil doklepnout. Hanáci začali zápas dobře a začali se prosazovat čím dál tím víc v ofenzivě. Udeřili ve 35.minutě, po rohovém kopu Schulmeistera hlavičkoval přesně Šindelář. O minutu později se hnal sám na bránu Falta, ke smůle hostů trefil pouze do pravé tyče. Sigma hrála pozorně v obraně a domácím nedovolila ze hry nic. Až sedm minut před koncem poločasu střílel nebezpečně z přímáku Kisel, ale brankář Zlámal byl připraven. Po první půli Sigma vedla.

A náskok mohla navýšit hned v úvodu druhé. V 54. minutě hlavičkoval po rohu osamocený Lietava, ale minul. O sedm minut později už se hosté dočkali. Bylo to z brejku tři na dva, po centru Schulmeistera zakončoval Navrátil a vedli jsme 2:0. V 67. minutě zaúřadoval pomezní Kříž. Dreksa dal třetí branku hostů, podle televizního záznamu regulérní. Ale asistent Kříž odmával ofsajd a hlavní Příhoda se hostujícími hráči z omylu vyvést nenechal. Vzápětí s domácí po rohovém kopu snížili na rozdíl jedné branky. Nespravedlivá naděje domácím moc dlouho nevydržela. V 80. minutě vyšel Sigmě další výpad, Falta potáhl míč, Navrátil posunul a Lietava už věděl, co a jak – 1:3! Dvě minuty před koncem si soudce vymyslel faul na Kisela, který osobně z přímého kopu snížil. V 89. minutě, kdy byl za faul zhruba dvanáct metrů od půlící čáry vyloučen kapitán Škerle a Sigma dohrávala v deseti.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře